Yeni sezona, ‘4. yıldız için şampiyonluk’ parolası ile giren Galatasaray’da başkan Ünal Aysal, Trabzonspor’dan alınan Olcan Adın’ın ardından iki yerli oyuncu transferi için bir kez daha düğmeye bastı.

Bizzat kendisinin yönettiği operasyonla, uzun süredir gündemden düşmeyen Eskişehirsporlu sağ bek Tarık Çamdal ile Karabüksporlu sol bek İshak Doğan’ın transferlerini aynı anda bitirmeye karar veren başkan Aysal, her iki oyuncu için toplam 5 milyon Euro’luk bir bütçe ayırdı.

OLMAZSA OLMAZLARI TARIK

Sabri ve Eboue’nin kadro dışı bırakılmasının ardından Tarık için yeniden Eskişehirspor ile masaya oturacak olan Sarı-Kırmızılılar, cuma gününe kadar bu transfere resmiyet kazandırmayı planlıyor.

2015’te sona erecek olan mukavelesini uzatmayarak ayrılmak isteyen İshak için de Karabük’le anlaşma zemini aranacak. İshak zaman zaman Telles’in yerine oynatılıp yabancı kontenjanındaki sıkıntı asgariye indirilecek.

HEDEF MİLLİ ORDU!

Tarık ve İshak’ın transfer edilmesi durumunda G.Saray’da Ay-Yıldızlı ekipte forma giyen oyuncu sayısı 8’e çıkacak.

Mevcut kadroda Semih, Hakan, Selçuk, Olcan, Burak ve Umut’u Ay-Yıldızlı ekibe gönderen G.Saray, iki oyuncunun katılımıyla tamamen milli takımın iskelet kadrosunu oluşturacak.