Galatasaray, 4'üncü yıldızı takma iddiasıyla girilecek zorlu sezon öncesi bir yandan Burak Yılmaz'ı kadrosunda tutmaya çalışıyor, diğer taraftan da bitmek bilmeyen ‘Chelsea- Drogba' iddialarıyla uğraşıyor.

Fildişi Sahilli golcünün, Chelsea'nin başına yeniden geçen Mourinho tarafından sıkı takibe alındığına dair haberler, hemen hemen her gün İngiliz basınının manşetlerini süslüyor. Hal böyle olunca, Drogba'nın ilerleyen yaşına rağmen gelen bu teklifi kabul edip Premier Lig'in cazibesine kapılacağı iddiaları yükseliyor.

SÖZLEŞMESİNİ HATIRLATTI

Ne var ki, Kulüp Başkanı Ünal Aysal aynı düşüncede değil. Drogba meselesine nokta koyan Başkan Ünal Aysal, Neyine "Mourinho, Drogba'nın aklını çelebilir mi?" sorusuna "Mümkün değil" yanıtı verdi, "Zaten Drogba'nın, bizimle devam eden bir sözleşmesi var" ifadesini kullandı.

Aysal, Fildişi Sahilli oyuncunun karakterine güvendiğini de belirtti ve "Drogba gerçekten bu konularda ciddi ve karakteri çok sağlam bir futbolcu. O da böyle bir transferi şu aşamada düşünmez" diye konuştu.