G.Saray Başkanı, “Bu sezon da yabancı oyuncu kısıtlaması ile Galatasaray’ın önüne ciddi bir engel çıkarıldı. Arena’yı kapatmaya dönük bazı ön tedbirler alınıyor” diye konuştu.

Başkan Ünal Aysal, Federasyon’un kararlarıyla ilgili esti, gürledi... “Federasyona saldırmamız doğru olmaz” diyen G.Saray Başkanı Aysal, bomba gibi açıklamalar yaptı.

“TFF’nin yabancı uygulaması ile küfür konusunda kısa süreli bağırmalara da ceza uygulama politikasını nasıl buluyorsunuz” sorusuna Galatasaray Başkanı cevap verdi. Devamında da çarpıcı açıklamalara imza attı...

Galatasaray’ın 2011-2012 sezonunda yolu play off ile kesilmek istendi. 2012-13 sezonunda yolu ağır cezalarla kesilmek istendi.

‘STADI KAPATMAK İSTİYORLAR’
Bunlar ne idi; Terim’e verilen 11 maç ceza, Melo’ya verilen 4 maçlık, Engin’e uygulanan 11 maçlık cezalar... Bunlar tesadüf değil. Bu sezon yabancı oyuncu kısıtlaması ile G.Saray’ın önüne engel çıkarıldı.

Bu kısıtlamasıyla başarı sağlayamadılar. Bu kez 3, 5 saniyelik G.Saray ile alakası olmayan, başka sahalarda edilen küfürler yolu ile 3 sezondur kapatılmayan stadımızın kapatılmasına dönük tedbirler aldı.

‘BAŞKA KULÜPLER İÇİN YORUM YOK’
Ve bizler, bundan dolayı son derece endişeliyiz. Galatasaray taraftarının bugüne kadar örnek olan davranışlarını takdir etmek ve desteklemek yerine, bunu cezalandırmaya yönelik davranışları var. Bunu büyük bir teyakkuz, dikkat ve endişe ile izliyoruz.

Zorlu Chelsea karşılaşmasına yalnız oyuncular değil tüm kulüp konsantre olmalıyız.

Hürriyet