Sarı kırmızılıların transfer gündemindeki Sporting Lizbon'un sol açığı Bruma'nın, kulübüyle olan ihtilafı bir kaç gün içerisinde çözülecek. Yetkililer, oyuncuyu haklı bulursa, Bruma serbest bir oyuncu olarak transfer yapabilecek; kulübün yaptığı sözleşmeyi geçerli sayarsa, Portekiz kulübünün sözleşme fesih bedeli için talep ettiği ücret 8 milyon euro.
 
BRUMA? SON DAKİKAYA KADAR BÜTÜN İHTİMALLER GERÇEKLEŞEBİLİR

Radyospor'dan Özgür Sancar'ın, konuyla ilgili sorusunu yanıtlayan başkan Aysal, "Son dakikaya kadar bütün ihtimaller gerçekleşebilir" dedi. 
 
LUCAS PODOLSKI? "ŞU ANA KADAR KENDİSİYLE TEMASIMIZ OLMADI"

Aysal, Arsenal'da forma giyen ancak yeterli süre bulamadığı için ayrılmak isteyen Lucas Podolski için ise "Şu ana kadar kendisiyle bir temasımız olmadı" diye konuştu. 
 
Galatasaray, Arsenal ya da Polonya asıllı Alman oyuncunun menajeriyle önümüzdeki günlerde temas kurup kurmayacağı merak konusu.
 
PODOLSKI'NIN MENAJERİ SCHRAMM: "YORUM YAPMAM"

Podolski'nin menajeri Kon Schramm, bu konuda son derece temkinli bir açıklama yaptı. Özgür Sancar'ın konuyla ilgili sorusunu yanıtlayan Schramm, "Gelen teklifler ya da bu konuda yazılanlarla ilgili yorum yapmam. Bu bizim prensibimizdir. Gelişmeleri kulüplerle değerlendiririz. Sonrasında gerekiyorsa resmi açıklamalar yapılır. Biz dedikodular konusunda konuşmayız. Podolski'nin Arsenal'da kalıp kalmayacağı konusunu da bir dedikodu olarak algılıyorum. Yorum yapmam" dedi. 
 
ARSENAL, KİRALIK OLARAK VERMEYE SICAK BAKIYOR

Arsene Wenger'in çok fazla şans tanımadığı Podolski, 2014 Brezilya Futbol Şampiyonası'nda Alman Milli Takımı'nda yer almak istiyor. Bu nedenle sürekli oynaması gerekiyor. Doğrudan ve sürekli oynayabileceği bir takıma gitmek istiyor. Podolski'ye Arsenal da yardımcı olacak. Polonya asıllı oyuncu kiralık olarak bir başka takıma bir sezonluğuna verilecek. Ücretinin yarısı da Londra kulübü tarafından ödenecek.
 
SCHALKE, WOLSFBURG DE İLGİLENİYOR; ANCAK GALATASARAY, ŞAMPİYONLAR LİGİ TAKIMI

Alman basınına göre Schalke 04 ve Wolsfburg futbolcuyla ilgileniyor. Schalke genel menajeri Harst Heldt'in bizzat bu transfer üzerinde durduğu iddia ediliyor. Fakat, evinde PAOK'la 1-1 berabere kalan Schalke'nin Şampiyonlar Ligi'ne gitme ihtimali yüksek gözükmüyor. Oysa Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde doğrudan yer alacak.
 
DAHA ÖNCE DE GÜNDEME GELDİ; ÇOK YÖNLÜ BİR OYUNCU

Podolski, hem kanatlarda, özellikle de solda, hem de forvet arkasında oynayabilme özelliği nedeniyle önceki dönemde de Galatasaray'ın gündemine gelmişti. Eski başkan yardımcısı Adnan Öztürk, bu transferle özel olarak ilgilenmiş, ancak başarılı oyuncu Premier kralbet Lig'e gitmişti.  

Radyospor