11 Ağustos Pazar günü Kayseri Kadir Has Stadı’nda oynanacak olan Süper Kupa finali öncesi iki kulüp yöneticilerinin bir araya gelip gelmeyeceği merakla beklenirken, sarı-kırmızılı kulüp protokolde oturmamak için formülü buldu. Buna göre; Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ve yönetim, maçı bir locadan takip edecek. Sarı-kırmızılılar, Kayseri Belediye Başkanı ve aynı zamanda Kayserispor Onursal Başkanı olan Mehmet Özhaseki’nin locasında karşılaşmayı izleyecekler.

Bu locanın bir diğer özelliği ise pazar günü Galatasaraylı taraftarların olduğu bölümde yer alması. Böylece Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile yan yana maç izlemeyeceğini açıklayan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, sözünü yerine getirmiş olacak. Cezası bulunan Teknik Direktör Fatih Terim’in de yine müsabakayı bu bölümdeki başka bir locadan takip edeceği belirtildi.

Casino siteleri arial, helvetica, sans-serif; font-size: 14px; font-weight: bold;">YA ABDULLAH GÜL GELİRSE...

Galatasaray Başkanı ve yönetim kurulunun protokol yerine maçı karşı tribündeki bir yerden izleyecek olması, maça Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile siyasilerin gelmesi durumunda yeni bir kriz doğuracak. Bu durumun bir protesto gibi algılanmasından çekinen sarı-kırmızılılarda protokol tribününe en kıdemli yöneticinin oturması kararlaştırıldı. Aynı zamanda eski Futbol Federasyonu Başkanı Özkan Olcay’ın protokole gidecek isim olması konusunda sarı-kırmızılılar uzlaştı.

Kupa töreninin Fenerbahçeli taraftarların ağırlıklı olarak bulunduğu protokol tribününde olacak olması yüzünden sıkıntı yaşayan ve törenin sahanın ortasında yapılmasını isteyen Galatasaray’ın bu talebine karşılık emniyet, üst düzey devlet protokolünün maça gelmesinden dolayı seramoninin tribünde yapılmasına karar verildiğini bildirmişti.

miliyet