Ünal Aysal yine çilek peşinde... Göreve geldiği günden bu yana yaptığı flaş transferlerle dikkatleri üzerine çeken Galatasaray Başkanı Aysal yeni sezon öncesinde de gözünü yıldızlara dikti.

Takvim gazetesinin iddiası şu şekilde:

Performansı büyük tartışma konusu olan teknik direktör Roberto Mancini konusunda kesin kararını henüz vermeyen Aysal buna rağmen transfer çalışmalarına hız verdi. Alınan bilgilere göre Galatasaray yönetiminin ilk hedefi Shakhtar Donetsk formasını giyen Douglas Costa... Kanatlarda ve forvet arkasında görev yapabilen 24 yaşındaki Brezilyalı yıldız bu sezon Ukrayna Ligi'nde 25 maçta 4 gol ve 9 asistlik performans sergiledi.

SAMBACI ALEX'İN SÖZLEŞMESİ SONA ERİYOR

Galatasaray yönetimi eğer Mancni'nin yerine düşünülen Mircea Lucescu ile anlaşırsa Douglas Costa'nın gelme ihtimali de yükselecek... Cimbom'un bir diğer gözdesi ise PSG'nin stoperi Alex... Mevkisinde dünyanın en iyilerinden biri olan 32 yaşındaki Alex'in Fransız kulübü ile sözleşmesi sona eriyor. Galatasaray yönetimi menajerler aracılığıyla resmi girişimlere başlamış durumda.

GALATASARAY YiNE STOPER PEŞİNDE

Son iki sezonda Cris, Dany ve Chedjou'yu almasına rağmen defans sorununu çözemeyen G.Saray yine stoper arayışında... Yönetimin ilk hedefi ise PSG formasını giyen Brezilyalı Alex.

NDCONGCA İDDİASI

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'la ilgili yeni bir iddia daha gündemde. Sarı-Kırmızılılar'ın Genk formasını giyen Anele Ndcongca ile ilgilendiği öne sürülüyor. Scout ekibinin, savunmanın sağında oynayan Güney Afrikalı futbolcu için olumlu rapor verdiği ve görüşmelerin sürdüğü iddia ediliyor.