Galatasaray'da başkan Ünal Aysal'ın yeni dönem öncesi gayrimenkul konusunda yatırımlar yapabileceklerinin sinyallerini vermesi akıllara bazı projeleri getirdi.

İspanyol devi Real Madrid'de başkan Florentino Perez takımı ekonomik anlamda büyütme adına çalışmalarına devam ediyor.

Dün sabah saatlerinde Şeyh Saud Bin Saqr Al Qassimi ile Bernabeu'daki ofisinde görüşen Perez, Madrid adasının son durumunu masaya yatırdı.

2015'te bitmesi ve açılması planlanan Madrid adası 750 milyon avro'ya mal olurken Wsbets içinde bir stat, park, marina, hotel ve lüks villalar yer alacak.

Birleşik Arap Emirliklerinden ortaklar ile birlikte yapılan ve Real Madrid logosu altında geliştirilen proje kulübe de büyük bir gelir sağlayacak.

AYSAL'IN GAYRİMENKUL PLANI

Galatasaray'da başkan Ünal Aysal'ın zaman zaman bahsettiği yatırımların başında ise gayrimenkul projeleri geliyor. Seçimli genel kurulun ardından yeni projeler açıklaması beklenen Aysal'ın bu tip bir çalışma yapabileceği ifade ediliyor. Aysal daha önce yaptığı açıklamada kulübe ait olan Riva arazisinin satılmayacağını ve Suada için de çalışmalarının olduğunu söylemişti. Madrid başkanı Perez ile Ünal Aysal'ın gayrimenkul ve futbol kulübüne bunu gelir olarak döndürme düşüncesi kesişiyor.


Sporx