Mali zorlukları içinde bulunan River Plate geçtiğimiz günlerde Manuel Lanzini’yi 10 milyon dolara Birleşik Arap Emirlikleri ekiplerinden Al Jazira’ye satmıştı. Fakat bu paranın sadece 6 milyon dolarlık kısmını kasasına koyan Arjantin ekibi Balanta’yı da gözden çıkardı.

Balanta gidiyor!
 
Ole’de yer alan habere göre River Plate başkan yardımcısı Matias Patanian, mali krizden kurtulmak için Balanta’yı satacaklarını ve onun için uygun bir teklif beklediklerini söyledi.

Yerine oynayacak isim belli!
 
Balanta, River Plate’in Rosario Central ile oynadığı karşılaşmada sakatlığı nedeniyle forma giyememişti. Onun yerine Eskişehirspor’a transfer olan Rogelio Funes Mori’nin ikiz kardeşi Ramiro Funes Mori’yi oynatan Marcelo Gallardo, 23 yaşındaki stoperin performansından oldukça memnun kalırken Balanta’nın takımdan ayrılmasına karşı çıkmayacağı belirtiliyor.

Galatasaray'ın teklifi 6 milyon euro!
 
Mali disiplini ön plana çıkaran ve transferlerde yüksek bonservis ücretleri ödemeye yanaşmayan Galatasaray, henüz Eder Balanta’dan vazgeçmiş değil. Bu transfer için 6 milyon euroyu gözden çıkaran sarı kırmızılı ekip River Plate’i ikna etmeye çalışıyor. Bu transfer için İtalyan devi Roma da devrede. 
 
ajansspor