Adı Galatasaray ile de anılan İtalyan futbolcu Balotelli, Twitter adresinin kapağına "Aslan fotoğrafı" koyması, Galatasaray taraftarını heyecanlandırdı. Balotelli, kısa bir süre sonra da ınstagram hesabının profil resmini 'aslan fotoğrafı' olarak ayarladı. 

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin Manchester City'den öğrencisi olan ve Milan'da, 2 sezonda 56 maçta forma giyen ve 31 gol kaydeden golcü futbolcunun paylaşımı yapması sonrası Sarı-Kırmızılı taraftarlar kendi aralarında "Acaba Galatasaray'a gelecek mi" şeklinde yorumlarda bulundular.

Brezilya'da düzenlenecek Dünya Kupası'nda Balotelli'nin de formasını giyeceği İtalya Milli Takımı, İngiltere, Uruguay ve Kosta Rika ile birlikte D Grubu'nda yer alıyor. Dünya Kupası sonrası transferi için karar verecek olan golcü futbolcunun kararını hangi takımdan yana vereceği ise merakla bekleniyor. Balotelli'nin 30 Mayıs 2017 tarihine kadar kulübüyle sözleşmesi bulunuyor.



Twitter'daki kapak fotoğrafını 'aslan' yapan Balotelli, kısa bir süre sonra da ınstagram hesabının profil resmini 'aslan fotoğrafı' olarak ayarladı.