Kayserispor, ara transferde, aralarında Galatasaray ve Trabzonspor'da oynayan Barış Özbek'in de bulunduğu 4 oyuncuyu renklerine kattı. Sarı kırmızılılar devre arasının ilk hazırlık maçını yarın Kazak liginin güçlü ekiplerinden Shakhter Karagand ile oynayacak.

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, kaleci olarak Adana Demirspor'dan Serdar Kulbilge'den sonra Eskişehirspor'dan genç Kayacan'ı aldıklarını, orta sahaya da Erciyessporlu Cem Can'dan sonra Barış Özbek'i takviye ettiklerini belirtti. 4 oyuncunun da Antalya kampına katıldığını belirten Süleyman Hurma, "Noksanlarımızı gidererek PTT 1. Lig'de güçlü bir kadro ile yolumuza devam ederek, sezon sonunda Süper Lig'e yeniden dönmeyi amaçlıyoruz. Gerek ben, gerek teknik kadromuz gerekse oyuncularımız Kayseri halkına verdiğimiz sözü tutup, bu takımı yeniden Süper Lig'e taşıma konusunda kararlıyız" dedi. 

Hurma, yarın saat 17.00'de Antalya Belek kampında konakladıkları Gloria Golf Olimpiyat tesislerinde Kazak ekibi Shakhter Karagand ile devre arasının ilk hazırlık maçını oynayacaklarını sözlerine ekledi.