Duygun Yarsuvat, "Eboue'nin kadroya girememesi yabancı kuralından dolayı. Her sene takımın tescil edilmesi lazım. 8 tane yabancıyı tescil ediyor, Eboue dokuzuncuydu. O yüzden Amrabat gitti. Bir tek kişi alabiliriz belki, o da yerli. Yerli malı kullanmaya alışacağız artık." sözlerini kullandı.

Albayrak: "Futbolcu almayı düşünmüyoruz" 

Galatasaray kafilesinde başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak ile  Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst de yer aldı. 

Havalimanında basın mensuplarına açıklamada bulunan Albayrak,  Alanya'da iyi bir kamp dönemi geçirmek istediklerini anlatarak, "Bu 5 günlük  kampı en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Oradan da İstanbul'a hazır bir  şekilde gelip peş peşe maçlarımız başlayacak" dedi. 

Albayrak, 2-3 futbolcuyla yollarını ayıracaklarını dile getirerek,  şunları kaydetti: 

"Dün Yiğit Gökoğlan'ın mukavelesini feshettik. Kendisi Akhisar  Belediyespor'a gitti. Yiğit'e futbol hayatında başarılar diliyoruz. 2-3  arkadaşımız daha var. Onlardan da en kısa zamanda kulüp bulmalarını istedik.  Birkaç futbolcumuzun da sadece kiraya gitmesini istiyoruz. Kadroda çok futbolcu olduğu için forma şansı bulamayacaklar. Biz oynamalarını istiyoruz. Gelecek sene  Galatasaray'a daha hayırlı, daha fazla katkıları olacak. Bu futbolcuları satmayı  değil, kiralamayı düşünüyoruz." 

Transfer yapmayı düşünmediklerini vurgulayan Albayrak, "Futbolcu  almayı düşünmüyoruz, kadromuz yeterli. Hocamız da kadrodan memnun. Yeni  alacağımız futbolcuya vereceğimiz parayı futbolcu kardeşlerimize veririz. Onun  için bizim yıldızlarımız şampiyonluk için yeterlidir" ifadelerini kullandı.