Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup ettikleri mücadele sonrasında Beyaz TV'ye açıklamalarda bulundu.

Arda Turan ile anlaşıldığı haberlerinin gerçeği yansıtmadığını belirten Aysal, "Böyle bir şey yok. Geçtiğimiz haftalarda ne söylediysem aynıdır. Yanlış alarm." ifadelerini kullandı.

F.Bahçe'nin mücadeleyi kazanması bonus veren siteler durumunda alkışlayacağını ifade eden G.Saray Başkanı, "Gayet tabii Fenerbahçe kazansa alkışlardım. Pek çok Fenerbahçeli de kaldı ve fotoğraf çektirdik. Böyle olduğu için mutluyuz hepimiz. Geçtiğimiz senelere nazaran daha sakin bir şekilde geçti. Hocamız da mutlu. Geldiği günden bu yana başarıdan başarıya koşan bir ekibimiz var. İstanbul'a dönüyor. Ben başka bir yere gitmek üzere havaalanındayım." dedi.

Galatasaray'da transfer olacağının sinyallerini veren Ünal Aysal, "Son dakikaya kadar transfer ümitlerimiz var. Ama Arda gibi önemli transferleri yapma durumunda değiliz. Lig başlayıncaya kadar 1-2 transferimiz olabilir." şeklinde belirtti.
TFF ile aralarındaki gerginliğin sonlanabileceğini belirten yönetici, "Bizim görevimiz buzları eritmek. Benim kendime koyduğum hedef bu. Bütün yöneticiler de aynı şekilde düşünecektir. Bu sezon için ümitliyim." diyerek sözlerini noktaladı.