Galatasaray ile Fenerbahçe, pazar gecesi Türk Telekom Arena'da karşı karşıya gelecekler. Bu mücadelenin öncesinde sarı-kırmızılı takımın efsane futbolcusu Gheorghe Hagi "Galatasaray efsanelerini anıyor" etkinliği çerçevesinde 50 bin kişinin önünde onurlandırılacak.

Şampiyonlar Ligi'nde dün gece oynanan maçları Rumen Dolce Sport televizyonunda yorumlayan Hagi, burada çarpıcı açıklamalarda bulundu. Galatasaray tarihinin en başarılı döneminin, belki de en önemli ismi olan Hagi, kulüp ile ilişkisinin sonlanmadığını, profesyonel anlamda tekrar sarı-kırmızılı ekiple çalışacağını söyledi.

Daha önce iki dönem sarı-kırmızılı ekibin başında bulunan 49 yaşındaki futbol adamı, "Orada harika zamanlarım oldu ve bunları unutamam. Seve seve tekrar teknik adam olarak Galatasaray'a dönerim. Ve inanıyorum ki bir gün döneceğim. Benim sıram gelecek" dedi.

Şampiyonlar Ligi'ndeki Galatasaray-Chelsea maçını tribünden izlediğini hatırlatan Hagi, "O maçta tribündeydim. Başkanla bir araya geldik, konuştuk. İstanbul'a gitmeyi, orada maç izlemeyi, güzel yemeklerinden yemeyi seviyorum. Bu sezonun başlarında gelen teklifi reddettim, çünkü yarı yolda takımın başına geçmek istemedim. Ama bir gün döneceğim" diye konuştu.