Hamzaoğlu “Vaktimiz var eksik yerlere hâlâ transfer yapabiliriz” diyerek oyuncu  istedi. Yönetim de Rodriguez ile Carole örneğinden yola çıkarak genç ve maliyeti düşük forvet&stoper arayışlarına bir an önce başlama kararı aldı

Sezon açılışını Santiago Bernabeu Kupası ile yapan Real Madrid’in konuğu olarak sahaya çıkan G.Saray’da takımdaki eksiklerin tümü artık gözler önüne serildi. Transfer döneminin başından bu yana, ‘zaman var’ denilerek işlerin hızlı yapılmayacağının altı çizilirken bu kez teknik direktör Hamza Hamzaoğlu da transfer istediğini üstüne basa basa söyledi. 
 
MAÇIN sonrasında yaptığı konuşmada, kadrosunda bulunan 26 oyuncuyu da her an gözünü kırpmadan sahaya sürebileceğinin altını çizen Hamza Hamzaoğlu, “Vaktimiz var eksik olan yerlere hâlâ transfer yapabiliriz” diyerek de açık kapı bıraktı. 
 
DÖNÜŞTE PLANLANDI
 
Özellikle forvet ve stopere bir oyuncu isteyen Hamza hocanın, teknik ekibi ile yeniden görüşerek son kez bir liste hazırlayıp bunu yönetime vereceği, ve yapılacak transferlere göre takımını şekillendirmek istediği öğrenildi. Başkan Dursun Özbek de maçın ardından yakın çevresi ile transferde yapılacakları görüşürken dönüş yolculuğunda da görüşmeler devam etti. 
 
Sarı-kırmızılıların forvete yapılacak takviye için Niasse’den maliyeti nedeniyle vazgeçmek üzere olduğu ve yeni isimlere yöneldiği öğrenildi. Özellikle Carole ve Jose Rodriguez’in sergiledikleri performans nedeniyle bu tarz oyuncu arayışlarına yoğunlaşılırken maliyeti düşük ve genç oyuncularla stoper ve forvete takviye yapılması bekleniyor.