Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, İtalyan ekibi Juventus karşısında kazanılan zaferden dolayı çok mutlu olduklarını belirtti.

Şükrü Ergün: “Bu galibiyet sporcuların ve muhteşem taraftarın eseridir. Çok güzel bir takım ruhu oluştu. Maksatlı spekülasyonlar karşısında yapabileceğimiz tek şey içimize dönerek kenetlenmekti. Juventus karşısında alınan sonuçla da buna en güzel cevabı verdiğimizi düşünüyorum” dedi. Ergün, Şampiyonlar Ligi ikinci turunda 16 Aralık Pazartesi günü çekilecek kurada kiminle eşleşmek istediklerine ilişkin olaraksa, “Barcelona veya Bayern Münih çıkmasın. Manchester United veya Borussia Dortmund bizim için daha iyi olur” diye konuştu.

Fikret Orman’a gönderme

Ergün, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın “Bizim stadımız Türk Telekom Arena gibi olmayacak” açıklaması içinse, “Tabiat şartlarıyla her zaman baş etmek mümkün olmuyor. Umarım haklı çıkarlar, umarım onların statlarında bu tür şeyler yaşanmaz. Umarım onlar da Şampiyonlar Ligi’nde yarışırlar statlarının ne halde olacağını görme şansını yakalarlar” dedi.

Fenerbahçeli ve Galatasaraylı futbolcuların sosyal medya üzerinden paylaştıkları fotoğraflarla birbirlerine yaptıkları göndermeler için de, “Bunlar işin tabiatında var. Taraflar düzeyli olarak birbirleriyle dalga geçiyorlar. Bunda ne var ki. Yeter ki hakaret olmasın, kişiselleşmesin” ifadelerini kullandı.


Bugün