TFF'nin 5+3 kararını açıklamasının ardından Galatasaray'ımız tüm planlarını gurbetçi isimler üzerine yapmaya başladı. Galatasaray'ımız ve Beşiktaş'ın bir süredir takipte olduğu Heerenveen'in yıldızı Bilal Başacıkoğlu için Fenerbahçe de resmen devreye girdi.

Sarı-lacivertli takımın teknik direktörü Ersun Yanal'ın listesinde olan 3 gurbetçiden biri olan Bilal için Heerenveen ile görüşmelere başladığı iddia edilen Fenerbahçe'nin transfer sürecinde iddialı olduğu belirtildi.

İLK RESMİ AÇIKLAMA

Galatasaray'ımız ile birlikte Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın transferinde ısrarcı olduğu Bilal için ilk açıklama Heerenveen Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Chairman Arriva'dan geldi. Bilal için sadece Türkiye'den değil İngiltere'den de bazı teklifler aldıklarını ifade eden Arriva, "Kendisine uzun bir süredir yatırım yapıyoruz ve bu yatırımın karşılığını almak için de biraz daha beklememiz gerekiyor. Ara transfer döneminde bazı teklif aldık ve sezonun sonuna doğru da tekliflerin şiddeti artmaya başladı. Kulüp olarak şartları değerlendiriyoruz ancak şu anda aldığımız bir karar yok" dedi.

BİLAL'İN SÖZLERİ...

A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'in de yakından takip ettiği Bilal ise transferi hakkında açıklamalarda bulunarak, "Hereenveen'de kusursuz bir sezon geçirdim ve Avrupa'ya gitmeyi garantiledik. Galatasaray'dan bir teklif almadım ama bir teklif olursa ayrılmayı düşünebilirim" dedi.