Serdar Aziz transferindeki takastan dolayı Bursaspor'a gidecek olan Bilal Kısa, duygusal bir veda mesajı yayınladı. 

Instagam hesabından teşekkür ve veda mesajı yayınlayan tecrübeli futbolcu, "1 sene gururla taşıdığım Galatasaray formasını sizinde bildiğiniz üzere dün sözleşmemi fesh etmiş bulunuyorum. Bu zaman zarfında iyi ve kötü günlerimiz oldu bana destek olan olmayan Galatasaray taraftarlarına çok teşekkür ediyorum. Unutamayacağım 1 sene geçirdim. Galatasaray formasını giymek onurdu, hakkınızı helal edin" dedi.


Galatasaray'ın geride kalan sezonun başında Akhisar Belediyespor'dan transfer ettiği tecrübeli futbolcu Bilal Kısa'nın sarı-kırmızılı ekipteki macerası kısa sürdü.

Sarı-kırmızılı ekipte sözleşmesi feshedilen tecrübeli futbolcu, geride kalan sezon istikrarlı bir şekilde forma bulamamasına rağmen takımına önemli katkı sağladı.

Kariyerinde Fenerbahçe, Malatyaspor, Ankaraspor, Ankaragücü, Kardemir Karabükspor ve Akhisar Belediyespor formaları giyen 33 yaşındaki orta saha oyuncusu, Galatasaray'da görev aldığı bir sezonda 36 resmi maçta oynadı ve 8 kez topu ağlarla buluşturdu.

Bilal Kısa, sarı-kırmızılı takımda 22 Spor Toto Süper Lig, 8 Türkiye Kupası, 4 UEFA Şampiyonlar Ligi, birer UEFA Avrupa Ligi ve TFF Süper Kupa maçında forma giydi.

Bilal Kısa, sarı-kırmızılı ekipte bir Türkiye Kupası bir de TFF Süper Kupa şampiyonluğu yaşamasına rağmen, bu kupalar, takımda kalması için yeterli olmadı.