Fanatik'in haberine göre; Gözden çıkarılan futbolcuların kulüpten bir türlü ayrılamaması, yönetimin canını fena halde sıkmaya başladı. Galatasaray yönetimin kadroda revizyon yapma isteğine karşın, satış listesine konulan futbolcuların kendilerine gelen transfer tekliflerine, yıllık ücretleri düşük buldukları için olumsuz yanıt vermeleri, bundan sonra yapılacak takviyeler konusunda da yönetimin elini kolunu bağlıyor.
 
Şu ana kadar sadece Furkan Özçal’ın Karabük’e kiralık gönderilmesi sağlandı. Bunun dışında Engin Baytar, Yekta Kurtuluş, Umut Gündoğan, Emmanuel Eboue, Veysel Sarı, Gökhan Zan ve Yiğit Gökoğlan’ın bir an önce takımdan ayrılmaları isteniyor.
 
24’E KADAR DÜŞÜRÜLEBİLİR
 
Bu oyuncuların menajerlerine haber gönderen Sarı-Kırmızılı yönetim, “Bir an önce gerekli mutabakatı sağlayın. Kadroda azaltmaya gidemediğimiz için takviye yapamıyoruz” diyerek durumun ciddiyetini aktardı. Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, kadronun 24 kişiye kadar düşürülmesini bekliyor. Rotasyon konusunda da genç takımlardaki oyuncuların A takıma kazandırılması sağlanacak.