Inter'de geçirdiği kiralık sezonun ardından İtalyan ekibi satın alma opsiyonu olan 8.5 milyon Euro'luk bedeli ödemeyince yeniden Galatasaray'a dönen Alex Telles tatiline devam ediyor. Sambacıkariyerini Avrupa'da sürdürmek istediğini yönetime iletti.

Inter'de kalmak için büyük çaba harcayan ancak bu isteği gerçekleşmeyince menajeri harıl harıl takım aramaya başlayan Brezilyalı sol kanat Alex Telles, iyi bir teklif gelmesi için dua ediyor.

Alman kulüplerinin yanı sıra İtalya ve Hollanda'dan da teklifler gelirken bu rakamlar 5 milyon Euro'yu aşmadı. Son teklif ise Porto'dan geldi. Portekiz ekibi 4 milyon Euro ve 2 oyuncu karşılığında Telles'i kadrosuna katmak için teklif yaparken Galatasaray cephesi ise takas istemediğini iletti ve Porto da teklifi 6 milyon Euro'ya kadar yükseltti. 

Ancak bu rakam da Galatasaray'ın istediği bedele halâ uzak. 2013-14 sezonunun
ikinci yarısında transfer edilen oyuncu için kulübü Gremio'ya 6 milyon 150 bin Euro ödenirken Galatasaray bu kez oyuncuyu 7.5 milyon Euro'dan aşağıya satmak istemiyor. 

Galatasaray yönetimi ayrıca oyuncunun bir sonraki satışından da bedel isterken Porto da düşünmek için zaman istedi. 

'GEREKİRSE ÜCRET İNDİR!'

Alex Telles'in transferinde bu gelişmeler yaşanırken Sambacı da Galatasarsay yönetimine ayrılmak istediğini ısrarla iletiyor. Galatasaray'a dönmek istemediğini ve kariyerine Avrupa liglerinden birinde devam etmek istediğini ısrarla vurgulayan Brezilyalı sol bek menajerine de verdiği talimatla gerekirse yıllık ücretinde de indirime
gidebileceğini söyledi.