Sarı-kırmızılılar, Bursaspor teknik direktörü Şenol Güneş'in transferi 'veto'su sonrasında listenin ilk sırasındaki Şener Özbayraklı'nın yerine kasasından 4 milyon 750 bin euro çıkararak Eskişehirspor'dan Tarık Çamdal'ı renklerine bağlamıştı.

Şener'in transferini noktalayamayan Galatasaray, Tarık'ı transfer ederken, genç futbolcudan beklediği verimi alamadı. Takımında kalan Şener ise yükselişini devam ettirdi.

Yeşil beyazlı futbolcu, Bursaspor'un Fenerbahçe ile oynadığı karşılaşmada adeta büyülerken, kalitesini de gözler önüne serdi. Üstün performansı sayesinde Trabzonspor ile Beşiktaş'ın transfer gündemine giren sağ bek oyuncusu, sezon bitmeden adını 'muhtemel transferler' listesine yazdırdı

ŞENOL GÜNEŞ'İN VETOSU VE SON DURUM

Teknik direktör Şenol Güneş'in izin vermemesi nedeniyle Bursaspor'da kalan Şener Özbayraklı için Galatasaray'ın yeni bir teklif yapması beklenmezken, en ciddi teklifle kapısını çalan Trabzonspor'un yanı sıra Beşiktaş'ın da zemin yoklayacağı bildirildi.

Yabancı sınırının değişmesi sonrasında, Güneş'in 5 milyon euro yukarısındaki tekliflere onay verip vermeyeceği henüz belirsizliğini korurken, başarılı futbolcu, "Transfer konuları beni de ilgilendirmiyor. Tekliflerin olması gurur verici ama benim sözleşmem var" yorumuyla iddiaların önüne set çekti.

ŞENER VE TARIK'IN PERFORMANSI...

Bu sezon toplamda 32 maça çıkan 1990 doğumlu oyuncu, fileleri havalandıramazken 4 asist yapma başarısı gösterdi. Takımıyla 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunan Şener, Bugsaşspor'dan 250 bin euroya alınmıştı.

Galatasaray'da sağ beki domine etmesi için alınan Osman Tarık Çamdal ise 12'si lig olmak üzere 24 karşılaşmada sahne alırken hanesine gol ya da asist yazdıramadı.