Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ile bugün verimli bir toplantı yaptıklarını söyledi.

İtalyan teknik adam, GS TV'ye yaptığı açıklamada, Aysal ile bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptıkları toplantıyla ilgili, "Başkanla güzel bir toplantımız oldu. Projelerimizle ilgili toplantı yaptık. Fikirlerimizle ilgili görüştük. Yarından itibaren cevap vermeye başlayacağız. Hep birlikteyiz ve takım için buradayız" dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda Belçika'nın Anderlecht takımıyla 1-1 berabere kaldıkları maçtan sonra takımın durumunu da değerlendiren Prandelli, "İyi bir kondisyona sahibiz. İyi bir takıma ve organizasyona sahip olduğumuzu herkese göstermek istiyoruz" diye konuştu.

BURAK VE SELÇUK'A ÖZEL İLGİ

"Taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var"

Galatasaray'ın çok büyük bir takım olduğunu ve her zaman kazanma odaklı olduklarını aktaran tecrübeli teknik adam, sarı-kırmızılı taraftarlara seslenerek şöyle konuştu:

"Sadece Türkiye'de değil, bütün her şeyi istemek dünyada var. Tabii ki her şeyi hemen almak imkansız. Bunun için geldik ve çalışıyoruz. Taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Bizi alkışladıkları zaman çok seviniyorum ama ıslıkladıkları zaman da üzülüyorum. Biz buraya başarı için geldik. Bunun için desteğe ihtiyacımız var."

Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda karşılaşacakları Balıkesirspor maçına da değinen Prandelli, "Biz Galatasarayız. Bütün baskılara göğüs germemiz gerekiyor. Her zaman kazanmak için sahaya çıkıyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.