Stoper ve forvet oyuncusu transferi için yabancı kontenjyanını açmaya çalışan Galatasaray, taraftarın bomba lakabını taktığı savunma oyuncusu Dany için gelen haberle rahatladı. Tarık transferinin pazarlığı devam ederken Eskişehirspor hem elini güçlendirmek hemde savunmasını düzeltmek için Kamerunlu milli stopere talip oldu.

ESKİŞEHİR'İ SORDU



Aldığı yıllık ücret sebebi nedeniyle gitmemek için bir senedir direten Dany, takım arkadaşlarından Eskişehir hakkın bilgi aldı. İki yıl daha sözleşmesi bulunan Kamerunlu savunma oyuncusu gelen en ciddi ve yüksek teklif olması nedeniyle bu teklifi ciddiye aldı. 

GİTTİĞİ TAKIMI YAKIYOR

Kamrunlu oyuncu inişli çıkılı grafiği ile dikkatleri her zaman çekiyor. Galatasaray'ın Şampiyonlar Liginde grutan çıkmasında ve sonrasında etkin rol oynayan Dany iyi görüntüsünün yanında çok büyük hatalarda yapabiliyor. Galatasarayın iki sezon öncesinde grup aşamalarının ilk maçında oynadığı Manchester United maçında Kamerunlu oyuncu çok kritik bir hata ile maçın kaderini değiştirmiş bir farklı yenilgi ile İstanbul'a geri dönmüştük. Geçen sezon Beşiktaş için kiralık forma giyen Dany Galatarasaray maçında çok kritik bir hata yapıp penaltıya sebep olmuştu.

BALANTA İÇİN ZAMAN DARALIYOR
 
Dünya Kupasında gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken Balanta her ne kadar Galatasaray'ı istesede yabancı kontenjyanı sorunu bu transferin gecikmesindeki en büyük etken. Takımından ayrılmak isteyen Balanta'nın isteyeni çok olduğu gibi zaman daraldıkça kararırının değişip değişmeyeceği ise merak konusu. 

HABER: Bünyamin Mert Bürtek