DHA - Sarı kırmızılılar en az 4 futbolcunun transferini bitirmek için çalışmalarını sürdürürken, transferi bitme noktasına gelen isimlere ise gelecek hafta oynanacak Kayseri Erciyes deplasmanı sonrasında resmiyet kazandıracak.

Son yıllarda savunmanın solunda büyük sıkıntı yaşayan sarı kırmızılı kulüp, bu kez yaraya çifte neşter vuracak. Savunmanın soluna öncelikle Brezilya'nın bu sezon en iyi sol beki olarak gösterilen Alex Telles'i transfer edecek olan G.Saray Yönetimi genç oyuncu ile yaptığı prensip anlaşmasını ise kadroda bulunan bir yabancıyı gönderdikten sonra KAP'a bildirecek.

Sol beke bir de yerli oyuncu ile takviye edecek olan sarı kırmızılılar, Eskişehirsporlu Tarık Çamdal ile de kesin anlaşmaya varmış durumda. Önümüzdeki günlerde Tarık Çamdal'ın kulübü Eskişehirspor ile de bonservis bedeli için masaya oturup, bu transferin çözümlenmesi planlanıyor.

G.Saray bu iki oyuncunun yanı sıra Almanya'da futbol oynayan 2 gurbetçiyi daha transfer etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Stoper ve sağ beke yapılacak bu transferler sonrasında sarı kırmızılılar 4+6+0 kontenjanında yerli rotasyonu güçlendirmek için özellikle savunmaya takviye yapmaya kesin kararlılar. G.Saray 4 oyuncunun transferini bitirdikten sonra devre arasında yapılacak Antalya kampına bu transferleri kesin olarak yetiştirmek için bütün görüşmeleri hızlandırmış durumda.