İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'de menajer Pep Guardiola'nın kadroda düşünmediği Fildişili golcü Wilfried Bony için Beşiktaş ve Galatasaray temaslarda bulunurken, oyuncunun Ada'dan da taliplerinin olduğu ortaya çıktı.
Galatasaray'ın 2.5 milyon euroluk kiralama teklifi sunduğu Wilfried Bony'e resmen talip olan eski takımı Swansea'nin ardından Hull City'nin de devreye girdiği bildirildi.

"15 MİLYON EUROYA GERİ ALIRIZ"

Swansea'nin Bony'nin bonservisine 15 milyon euro ödeyebileceği ancak futbolcunun Manchester City'den maç başına ücretlerle birlikte aldığı yıllık 8 milyon euroyu bulan maaşının verilmesinin endişe yarattığı vurgulandı. Yeni golcü konusunda karar vermeyen Hull cephesinin ise kiralama teklifini değerlendirmeye alacağı vurgulandı

"SATIN ALMA OPSİYONU KRİTİK"

32 milyon euroluk bonservis bedeliyle alınan Bony için zararı minimum seviyede tutmak isteyen Manchester Cityli idarecilerin oyuncuyu satın alma opsiyonuyla gönderebileceği teklifleri de masaya yatırdığı kaydedildi.

27 yaşındaki Wilfried Guemiand Bony geçtiğimiz sezonda çıktığı 34 mücadelede 9 gol atıp 6 asist yapmıştı. Swansea'nin 2013-2014 sezonunda Vitesse'den 14 milyon euroya aldığı Bony, kulüp tarihinin en pahalı bonservisine sahip ve en yüksek ücretle gönderilen oyuncusu konumunda