Borsa İstanbul'da işlem gören Galatasaray Sportif AŞ hisseleri futbol  takımının Spor Toto Süper Lig'de haftayı lider tamamlamasının ardından bugün yüzde 9,45 yükselerek 22 lira ile tavan fiyata çıktı. 
 
Süper Lig'de 21. haftada Beşiktaş'ın berabere kalarak puan  kaybetmesinin ardından dün de Fenerbahçe'nin Akhisar Belediyespor'a 2-1 mağlup  olması Galatasaray'ın haftayı 48  puan ile lider tamamlamasını sağladı.  Galatasaray, pazar günü oynadığı maçta deplasmanda Medicana Sivasspor'u 3-2  yenerek puanını 48'e yükseltmiş ve liderlik koltuğuna oturmuştu. 
 
Haftaya girilirken liderlik koltuğunda oturan Beşiktaş, Eskişehirspor  deplasmanında aldığı yenilgiyle ikinci sıraya indi. Trabzonspor ise deplasmanda Kasımpaşa ile son dakikada yediği golle 1-1 berabere kalmıştı. 
 
Galatasaray hisseleri dünkü Fenerbahçe mağlubiyetinin ardından güne  yükselişle 21,30 liradan başladıktan sonra güçlü alışlarla ilk seansı tavan fiyat  olan 22,00 liraya kadar çıktı. 
 
Fenerbahçe hisseleri ise dünkü mağlubiyetin ardından yaklaşık yüzde 5  gerileyerek 46,00 liraya düşerken, Beşiktaş hisseleri yüzde 2,50, Trabzonspor hisseleri yüzde 2 yükseliş kaydetti. 
 
Galatasaray Sportif AŞ'nin toplam piyasa değeri cari fiyat ile 476,2  milyon liraya yükselirken, en yüksek piyasa değerine sahip spor şirketi 1 milyar  153,8 milyon lira ile Fenerbahçe Futbol AŞ oldu. Beşiktaş Futbol Yatırımları  AŞ'nin toplam piyasa değeri 595,2 milyon liraya yükseldi, Trabzonspor Sportif AŞ'nin toplam piyasa değeri ise 152 milyon lira seviyelerinde bulunuyor.