Borussia Dortmund ile Galatasaray yarın saat 21.45'te Şampiyonlar Ligi D Grubu'ndaki 4. hafta maçında karşı karşıya gelecek. Borussia Dortmund - Galatasaray maçı Star TV'den canlı yayınlanacak. Signal Iduna Park Stadı'nda oynanacak maçı Çek hakem Pavel Kralovic yönetecek.

"Devler Ligi"nde bu sezon kötü bir performans ortaya koyan sarı-kırmızılı ekip, Borussia Dortmund maçında, bu sezon ilk galibiyetini almaya çalışacak.

Geride kalan 3 maçında 1 puan toplayabilen, son iki maçında ise Arsenal'e 4-1, Borussia Dortmund'a da 4-0 gibi farklı skorlarla mağlup olan Galatasaray, gurbetçi taraftarların önünde bu kez kazanmak için sahaya çıkacak.

HER PUAN ÇOK ÖNEMLİ

Mevcut durumda gruptan çıkma şansını zaten mucizelere bırakmış olan Galatasaray'ın, yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edebilmesi için alacağı her puanın büyük önemi bulunuyor.

D Grubu'nda 9 puanla lider durumda bulunan Borussia Dortmund ve 6 puanla ikinci sırada yer alan Arsenal'in ardından, 1'er puanlı iki ekip Anderlecht ile Galatasaray sıralanırken, UEFA Avrupa Ligi rekabeti bu iki ekip arasında yaşanacak.

D Grubu'nda 4. maçlar öncesi puan durumu şöyle:

TAKIMLAR O G B M A Y P
1-Borussia Dortmund 3 3 0 0 9 0 9
2-Arsenal 3 2 0 1 6 4 6
3-Anderlecht 3 0 1 2 2 6 1
4-Galatasaray 3 0 1 2 2 9 1

MELO'DAN İYİ HABER GELDİ

Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'de İstanbul Başakşehir ile yaptığı maçta sakatlanan Felipe Melo'dan Borussia Dortmund maçı öncesi iyi haber geldi.

İstanbul Başakşehir maçının 31. dakikasında oyundan çıkmak zorunda kalan ve ligde son yapılan Kasımpaşa müsabakasında forma giyemeyen Melo, Borussia Dortmund maçı öncesi takımla çalışmalara yeniden başladı.

MELO VE DZEMAİLİ CEZA SINIRINDA


Sarı-kırmızılı ekipte Borussia Dortmund maçı öncesi Felipe Melo ve Blerim Dzemaili sarı kart ceza sınırında.

Şampiyonlar Ligi'nde yapılan 3 maçta 2'şer sarı kart gören iki oyuncu, yarın da sarı kart görmeleri halinde, Galatasaray'ın Anderlecht ile oynayacağı karşılaşmada forma giyemeyecekler.

PANDEV KADROYA ALINMADI

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda yarın Almanya temsilcisi Borussia Dortmund ile karşılaşacak Galatasaray takımı, Dortmund'a geldi.

İstanbul'dan özel uçakla Dortmund havalimanına gelen Galatasaray kafilesi, otobüsle otele geçti. Sarı-kırmızılı kafilede Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak ile eski yöneticilerden Ali Dürüst de yer aldı.

Galatasaray'da sakatlığı geçen Felipe Melo takımla birlikte Dortmund'a gelirken, Makedon futbolcu Goran Pandev ise kafilede yer almadı.

GALATASARAY'IN ALMANYA KAFİLESİ AÇIKLANDI

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarın Borussia Dortmund ile oynayacağı karşılaşmanın kafilesi açıklandı.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre sarı-kırmızılı takımın Almanya kafilesinde şu futbolcular yer alıyor:

Fernando Muslera, Felipe Melo, Hamit Altıntop, Blerim Dzemaili, Selçuk İnan, Umut Bulut, Wesley Sneijder, Bruma, Alex Telles, Burak Yılmaz, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Yasin Öztekin, Semih Kaya, Olcan Adın, Yekta Kurtuluş, Sinan Bolat, Eray İşcan, Tarık Çamdal, Emre Can Coşkun, Veysel Sarı.