SİVAS'TA maçın bitimiyle ortalık karıştı. Tartışmalı penaltı sonrası gerilen tribünler çıkan kavgayla daha da alevlenirken ortalığın karışmasına bir özel güvenlik görevlisinin işgüzarlığı neden oldu. Sabri de olaya müdahil oldu ve tartışmanın şiddeti daha da büyüdü.

MAÇ bittikten sonra G.Saray'ın İsviçreli orta saha oyuncusu Dzemaili soyunma odalarına giden tüneli karıştırıp yanlış yerden giriş yapmaya çalıştı.Bunun üzerine bir özel güvenlikçi, Dzemaili'yi göğsünden sertçe itti. Bu hareketin ardından G.Saraylı yöneticiler, teknik heyet ve güvenlikçiler arasında büyük bir arbede yaşandı.

Artan gerginlik sonrası araya giren sağduyulu isimlerin sayesinde yatıştırıldı. Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz, teknik direktörü Sergen Yalçın'ı da alıp Galatasaray'ın soyunma odasına giderken, yaşananlardan dolayı özür diledi.

Hamza hoca da, "Bu olay tüm Sivasspor camiasına kesinlikle mâl edilemez. Sizin iyi niyetinizden şüphe duymuyoruz" diye karşılık verdi.

ALBAYRAK OLAYLAR SONRASI KONUŞTU 
Maç sonunda çıkan olaylara değinen Abdurrahim Albayrak, "Galatasaray ile Sivasspor'un arasını kimse açmaya çalışmasın, bir dostluğumuz vardır. 1-2 kişinin yaptığı şeyleri bütün Sivas halkına mal etmek saygısızlık olur. Sergen de benim çok yakın arkadaşım, beraber çalıştığım bir arkadaşım" diye konuştu.

Tartışmalı penaltı kararı için konuşan yönetici, "Sahada olan hakem. Ben tribünden görüyorum. Penaltı için de net penaltı demiyorum. Sordum, penaltı dediler bana. Sonuçta kararı verecek olan hakem." ifadelerini kullandı.

Galatasaray ile Fenerbahçe'nin finalde eşleştirilmek istendiği iddiasıyla ilgili konuşan Albayrak, "Böyle bir şey olabilir mi? Burada Sivas'ta bu kadar gönül vermiş arkadaşlar var. Başkası onun hakkında karar verebilir mi ki? Fenerbahçe ile Galatasaray final oynasın, böyle bir şey var mıdır? Bugüne kadar başka takımlar da final oynadı" dedi.