Özgecan Arslan'ın vahşice öldürülmesinin ardından Twitter hesabından "Siz de mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksılaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın" diye tweet atan ve sonra tweetini silen Nihat Doğan'a bir çok kesimden tepki gelmiş ve Galatasaray Kulübü'nden ihraç edilmesi gerektiği dile getirilmişti. 

Bunun üzerine Galatasaray Sicil Kurulu Başkanı Serdar Eder, Nihat Doğan'ın ihraç süreciyle ilgili konuşmuştu. Ender "İhraç istemi gündeme gelir. Disiplin kurulu karar verir, ardından yönetim kurulunun onayına sunar. Yönetim kurulu da onayladığı takdirde, ihraç istemi istenen kişi savunma talep eder ve savunmasını yapar" demişti.

Para istedi ama borçlu çıktı

Eder'in açıklamalarının ardından ve gelen tepkilerin artması ile ihracına kesin gözüyle bakılan Nihat Doğan, Twitter hesabından Galatasaray hesabına mention atarak "İhraç edecekseniz üyelik için yatırdığım parayı iade edin de hiç olmazsa Filistin'deki mazlum kardeşlerime göndereyim" diyerek üyelik parasını geri istedi.

Eder, parasını isteyen Nihat Doğan'a müthiş bir cevap daha verdi;

"Nihat Doğan 2015 yılı aidatını yatırdın da mı geri istiyorsun? 'Ben bıraktım' demen için kaç para istersin? Ben vereyim. Nihat Doğan aidat yatırmış gibi hâlâ borcun olduğunu unutma, ama varsa aklında bir rakam onu da söyle."