Transfer döneminin hızlı takımı Galatasaray'a menajerler aracılığı ile Brezilyalı futbolcu Vitinho ile önerildi. Son iki sezonda Brezilya'nın Internacional takımında 25 gol atan sambacı Galatasaray'da forma giymeye sıcak bakıyor. Serdar Aziz, Eren Derdiyok ve Tolga Ciğerci'yi transfer ederek kadrosunu güçlendiren Galatasaray'da sürpriz bir isim gündeme geldi. Bonservisi CSKA Moskova'da olan ve son iki sezondur Internacional'da forma giyen sol kanat oyuncusu Vitinho menajerler aracılığı ile Galatasaray'a önerildi.

KİRALIK GELMEYE HAZIR

Teknik Direktör Jan Olde Riekerink Brezilyalı futbolcunun şartlarının araştırılmasını istedi. Bonservisi 8 milyon euro civarı olan 23 yaşındaki futbolcunun düşük bir maliyet karşılığında kiralanabileceği konuşuluyor. Brezilyalı futbolcu da Galatasaray'a gelmeye sıcak bakıyor.

HEM KANAT HEM FORVET

2013 yılında Botafogo'dan CSKA Moskova'ya 13 milyon euro'ya kiralanan ve istenilen performansı gösteremeyeyen Vitinho son iki sezondur Internacional'da kiralık olarak forma giyiyor. Brezilya ekibiyle 70 maça çıkan sambacı 25 kez fileleri havalandırdı. Vitinho hem sol kanat hem de forvette görev yapabiliyor.

Sporcope