Galatasaray'ın uzun süredir peşinde olduğu Bruma'nın temsilcilerinden Catio Balde, Tahkim Kurulu'nda kulübü ile girdiği hukuk savaşını kaybeden ve Sporting ile 1 sezon daha kontratı bulunan oyuncunun durumuna yönelik açıklamalarda bulundu.

Bruma'nın Sporting B Takımı'na yollandığını ve yapılan sezon açılışında bu sebepten yer almadığını belirten Balde, "Bruma'nın bugün takımla yer alması gerekiyordu, ancak medya aracılığıyla B takımına gönderildiğini öğrendi ve takımla birlikte çalışmadı. B Takımı'na gönderildiğini duyması onun çok kötü hissetmesine yol açtı." ifadelerini kullandı.

"SON KARARI SPORTING VERECEK"

Oyuncunun geleceği ile ilgili görüşmelerin sürdüğünü ve son kararı Sporting'in vereceğini söyleyen temsilci, "Bazı noktalar açıklığa kavuşana kadar Bruma ortaya çıkmayacak. İletişim halindeyiz ve toplantılar yapıyoruz. Her şey açık. Sporting ile görüşmüyoruz ancak, açık konuşmak gerekirse aracılar vasıtasıyla görüşüyoruz. Bütün ihtimaller masada, Sporting son kararı verecek" diye konuştu.

Sarı-kırmızılıların takıma genç isimler kazandırmak adına transfer listesinin başına aldığı genç oyuncu için transfer dönemi sona ermeden yeni girişimler yapması bekleniyor.


Sporx