Sporting Lizbon’dan Galatasaray’a 10 milyon Euro artı 3 milyon Euro’luk bonuslarla transfer olan Bruma, hayal kırıklığı yaratınca, İspanya’nın Real Sociedad kulübüne kiralanmıştı. Portekizli futbolcu, yeni takımından, eski camiasına mesaj gönderdi. Galatasaray’a övgü yağdıran genç yetenek, “Büyük bir kulüpten buraya geldim. Galatasaray büyük bir kulüp. Ama burada olmaktan da mutluyum. İspanya’ya çalışmak ve kendimi geliştirmek için geldim. Burada ne kadar ilerleme gösterebilirsem, benim için o kadar iyi olacak. Galatasaray’ın benim için 10 milyon Euro ödemesi gurur verici bir şey. Demek ki bendeki kaliteyi gördüler ve bu yüzden bu kadar çok parayı gözden çıkardılar. Bu benim daha çok çalışmamı ve kendimi geliştirmemi zorunlu kılıyor” dedi.

‘Orada olan, orada kalır’

İspanya Ligi’ni dünyanın en iyi liglerinden biri olarak gösteren Bruma, “Elimden geldiğince mücadele edecek, gollerim ve asistlerimle takımıma yardımcı olmaya çalışacağım. Türkiye ligi aslında iyi bir lig ama dünya çapında tanınırlığı yok. Bu yüzden orada olan, orada kalıyor” ifadesini kullandı.

‘Daha da hızlanabilirim’

Çok hızlı bir oyuncu olduğunu kaydeden genç futbolcu, “En önemli özelliğim bu. Sociedad’a gelmemi Moyes istedi. Ondan çok şey öğreneceğimi düşünüyorum. Daha da süratli bir oyuncu haline gelebilirim. Moyes beni Everton’da da istemişti. Ama Manchester’a gidince bir şey çıkmadı” diye konuştu.