Portekiz'in yeni yıldız adayı menajerlerine güvendiğini belirtirken, Çarşamba gününü işaret etti ve "Çarşamba'ya kadar geleceğim belli olacak. Bundan kesinlikle eminim. Temsilcilerime güveniyorum." ifadelerini kullandı.

RONALDO İLE KONUŞTUM, TAVSİYE VERDİ!

Portekiz Milli Takımı'nın kaptanı Sporting Lisbon'un eski oyuncularından Cristiano Ronaldo'nun kendisi ile görüştüğünü de söyleyen 19 yaşındaki oyuncu, "Cristiano Ronaldo ile konuştum ve bana kızgın değildi. Sadece tavsiyeler verdi." dedi.

Bruma kulübü ile yaşadığı bu anlaşmazlığın çıkış noktasını ise, "Dünya Kupası sonrasında sözleşme yenilemek istedim, fakat anlaşamadık. Ben menajerlerime güveniyorum, çünkü beni onlar bu noktaya getirdi ve onlara güvenmeyi de sürdüreceğim. Sporting taraftarlarına hiçbir zaman sırtımı çevirmedim. Sporting de bana kötü davranmadı. Anlaşamadık sadece. Herkes ne olduğu konusunda az çok fikre sahip. Sporting Başkanı Bruno de Carvalho ile de konuşmadım" şeklinde açıkladı.

Uzun süredir oyununun Tahkim Kurulu'nda süren davasının sonuçlanmasını bekleyen Galatasaray'ın kısa süre içinde resmi bir teklif ile Sporting'in kapısını çalması beklenirken, genç oyuncunun da takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Webaslan