Ligue 1 takımlarından Monaco 21 yaşındaki oyuncu için 8 milyon avroyu gözden çıkardı ve Uefa kuralları için sıcak paraya ihtiyacı olan Galatasaray yönetiminin iştahı kabardı, planları değişti.

Sarı-kırmızılı yöneticiler Alp Yalman ile Cenk Ergün yaptıkları İngiltere çıkarmasından ve diğer görüşmelerden ise net bir sonuç alamadı.

Finansal problemler sebebiyle transfer masasında diledikleri gibi kozlarını oynayamayan ikili, bu şartlarda hedeflerindeki oyuncuları Florya’ya getirmemelerinin zor olduğunu başkan Dursun Özbek ile paylaştı. Özbek, Yalman ve Ergün’ün gerçekleştirdiği mini zirvede, “Sıcak para gerekiyor. Oyuncularımıza gelen teklifleri değerlendirmeliyiz” kararı çıkarken imdada Fransız kulübü Monaco yetişti.

HEMEN KOLLARI SIVADILAR

Gelecek sezon ligde en kötü ikinciliği hedefleyen Monaco Kulübü, Portekizli Bruma için Galatasaray’ın kapısını çaldı. 8 milyon avroluk teklif getiren Fransızlara, sarı-kırmızılıların olumlu geri dönüş yaptığı öğrenildi.

Alp Yalman ile Cenk Ergün’ün bu görüşmenin ardından hemen kolları sıvadığı ve genç yıldız için Monaco’dan gelecek parayla öncelikle Hugo Rodallega’nın ve bonservisi elinde Jose Reyes’in işini bitirmek istedikleri belirtildi.