Geçen sezon devre arasındaki Türkiye Kupası maçında sakatlanarak sezonu kapatan Bruma, hazırlık kampında adeta Galatasaray'ın yeni transferi gibiydi. 
Portekizli futbolcu, takımın en ümit veren isimleri arasında ilk sıradaydı. Süratinden bir şey kaybetmediği görülen genç yetenek, tekniğini bir üst seviyeye taşıdığı gibi, fiziksel olarak da güçlenmişti. Oynadığı her maçta rakiplerini sıraya dizen Bruma, üçüncü bölgenin her alanında etkili göründü. Ancak ciddi bir sorun var; o da son vuruş problemi. Zira topa vurmadan önce yaptığı tüm klas hareketleri inkâr eder gibi dağlara taşlara şutlar gönderen Bruma için teknik direktör Cesare Prandelli kolları sıvadı. İtalyan hoca, ekibinin de yardımıyla Bruma'ya son vuruş öğretecek. 

Sneijder yardım edecek 

Bu doğrultuda çok önemli bir isimden yardım almayı da planlıyor. Prandelli'nin, Wesley Sneijder takıma katıldıktan sonra ondan Bruma'ya vuruş öğretmesini isteyecek. Birçok genç ismi tecrübeli futbolcularla birlikte çalıştıran Prandelli eğer hedefine ulaşırsa, Galatasaray'a çok büyük bir yıldız kazandırabilir.

(Fanatik)