Galatasaray Kulübü Futboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Tanman, 2013 yılında 10+3 milyon Euro karşılığında transfer edilen ve yeni sezon öncesi La Liga temsilcisi Real Sociedad veya ülkesi Portekiz'e kiralık gitmesi gündemde olan Bruma hakkında çarpıcı bir itirafta bulundu.

"Bruma’yı 13 milyon Euro'ya alan bir Galatasaray vardı. O para aklınıza geldikçe üzülüyor musunuz?" sorusu üzerine Tanman, Bugün Gazetesi'ne şu açıklamayı yaptı:

"Sadece onun için değil, bir çok şey için üzülüyorum. Futbol şubesinin kötü yönetildiğini söylemek bu anlamda doğru. O paraların ödenmesinden dolayı bize ihtiyaç duyuldu ve buraya geldik. Podolski transferi yaptık. Yıldız bir oyuncuyu bile makul rakamlara getirmeye çalıştık. Zamanlamayı doğru yapmak, oyuncunun Galatasaray’ı çok istemesi de önemli. Mali ve idari olarak takımı yeniden yapılandırmaya çalışıyoruz" yanıtını verdi.   
Sarı-kırmızılı yönetici, "Geçmişteki paraları şimdi biz ödüyoruz. Bu yönetim 50 milyon Dolar'a yakın ödeme yaptı. Futbol kötü yönetilmiş" dedi.

Cüneyt Tanman'ın Galatasaray'ın halen sözleşmeli oyuncusu olan Bruma hakkındaki bu sözleri bazı taraftarlarımızın da tepkisini çekti.