Danimarka ve İsviçre kamplarındaki performansıyla Galatasaray taraftarlarını heyecanlandıran Armindo Bruma, yeniden PSV'nin radarına girdi.

Portekizli genç yetenek Bruma, Galatasaray'ın oynadığı 5 hazırlık karşılaşmasında 6 gol atarak dikkatleri üzerine çekerken özellikle Manchester United karşısında attığı nefis gol PSV'nin yeniden harekete geçmesine neden oldu.

Hollanda ekibi PSV'nin, Galatasaray yönetiminin kapısını yeniden çaldığı belirtilirken 2 yıl daha sözleşmesi bulunan oyuncu için teklifini yükselttiği ifade edildi. 

"Galatasaray'la olan kontratıma saygılıyım" dese de Bruma'nın PSV'ye gitmeyi çok istediği sır değil. 21 yaşındaki oyuncu, bu isteğini bir kez daha yönetime iletirken şimdi gözler Galatasaray'a çevrildi.

BRUMA İÇİN BİR TEKLİF DAHA GELDİ

Galatasaray Sportif A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu da Bruma için Pazartesi günü PSV Eindhoven'dan bir teklif daha geldiğini ancak bu teklifin istedikleri seviyede olmadığını dile getirdi. Nazifoğlu, Bruma için 15 milyon euroluk bir bonservis bedeli belirlediklerini ve PSV'nin Galatasaray'dan oyuncu alacak bir kulüp olmadığını dile getirdi. 

BONUSA BAĞLI

Bruma'yı 15 milyon euro'dan aşağıya bırakmayı düşünmese de Başkan Dursun Özbek'in, oyuncunun ısrarı nedeniyle geri adım atabileceği belirtiliyor.

Pazarlıklar sürerken sonraki satıştan pay verilmesi halinde iki kulüp arasında anlaşma sağlanabileceği konuşuluyor.