Galatasaray'ın geçtiğimiz yaz Sporting Lisbon'dan 10 milyon euroya renklerine bağladığı ve geçirdiği sakatlık sonrasında sezonun en büyük hayalkırıklığı olan Bruma, sarı-kırmızılıların gelecek sezon öncesinde bir anlamda 'yeni transferi' olacak. Sezonun yarısını kaçıran genç yıldız adayına Roberto Mancini tarafından verilen 'ev ödevi', yıldız adayını yaz aylarında da meşgul tutacak.

Ocak ayında Türkiye Kupası'nda Tokatspor ile oynanan mücadelede sakatlanan ve yaklaşık 4 aydır tedavisine Portekiz'de devam eden 19 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz günlerde İstanbul'a geldi ve sağlık kontrollerinden geçerken, teknik direktör Roberto Mancini ile de bir görüşme gerçekleştirdi.

TATİLDE BİLE 'GÜÇLENMEK İÇİN' ÇALIŞACAK!

Bruma'nın çok özel bir oyuncu olduğunu belirten Mancini, genç futbolcu için teknik ekibine özel bir antrenman programı hazırlattı. Sahalardan uzak kaldığı dönemde fiziki gelişiminde duraklama olan Bruma'nın, kampa katılmadan önce güçlenmesini isteyen İtalyan teknik adam, tatilde bile oyuncusundan çalışmasını talep etti.

Kopan çapraz bağlarının büyük anlamda iyileştiği Bruma da, bir süredir yaptığı güçlendirme çalışmalarına devam etme konusunda hocası ile fikir birliğine vardı. Gelecek sezon takımının yıldızı olmak için sabırsızlanan 1994 doğumlu oyuncu, belli aralıklarla İstanbul'a gelerek, Galatasaray sağlık ekibinin kontrolünden de geçecek.

TAKIMDAN 'KESİNLİKLE' GÖNDERİLMEYECEK

Gelecek sezon 5+3'e düşecek olan yabancı sınırlaması sonrasında birçok isim ile yollarını ayıracak olan Galatasaray'da Mancini'nin, Bruma'yı ise 'kesinlikle gönderilmeyecek' isimler arasında değerlendirdiği belirtildi.

Sezon boyunca kanatlarda oynayacak isimlerin eksikliğini çeken sarı-kırmızılılarda, Portekizli kramponun bu talebe cevap verecek bir isim olarak görüldüğü kaydedildi.


Webaslan