2013 yazında Türkiye'de düzenlenen FİFA U20 Dünya Kupası'ndaki üstün performansıyla tüm dikkatleri üzerine çeken ve 10 milyon gibi yüksek bir bonservis bedeliyle G.Saray'a transfer olan Portekizli oyuncu, hedefini 2018 Dünya Kupası olarak belirledi.

Rusya'da düzenlenecek Dünya Kupası yolunda Portekiz Milli Takımı'nın bugün karşılaşacağı İsviçre maçının aday kadrosuna davet edilmediği için daha da hırslanan genç oyuncunun, elemelerdeki diğer maçların kafilesine dahil olabilmek için canla başla çalıştığı bildirildi.

Bu hayalini gerçekleştirebilmek için G.Saray'da sergileyeceği performansın belirleyici olduğunu bilen Bruma'ya ise en büyük desteği, hocası Jan Olde Riekerink ile takım arkadaşları veriyor. Başta Wesley Sneijder ile Aurelien Chedjou olmak üzere, tüm tecrübeli oyuncuların yakından ilgilendiği 22 yaşındaki oyuncunun, Sarı-Kırmızılı takıma kiralık olarak gelen vatandaşı Josue ile de çok iyi anlaştığı ifade edildi.

KALDIĞI İÇİN ÇOK MUTLU

Sezon başında PSV'den gelen transfer teklifiyle kafası karışan ve gitmek isteyen Bruma, şimdilerde ise yakın çevresine G.Saray'da kaldığı için çok mutlu olduğunu ve sözleşme uzatmak için hazır olduğunu ifade ediyor. 5 yıllık yeni sözleşme için genç yıldızın menajeri ile Sarı-Kırmızılı yönetim arasındaki görüşmelerin ise sürdüğü öğrenildi.