Galatasaray'ın İsviçre kampında Portekizli genç oyuncu Bruma basın mensuplarının sorularını yanıtladı ve PSV Eindhoven'ın teklifi ile ilgili açıklamalarda bulunuldu.

PSV'den teklif geldiğini açıklayan Bruma, "Genel olarak güzel bir kamp dönemi geçirdiğimi söyleyebilirim. Kendimi daha iyi hissediyorum. Bu sadece benim elimde olan bir şey değil. PSV'den gelen teklif doğru, benim de haberim var. Ama sonuçta ben Galatasaray'ın oyuncusuyum. İdmanlarıma, çalışmalarıma devam ediyorum. O kısım artık iki kulüp arasında konuşulacak bir konu. PSV de Galatasaray da Avrupa'nın önemli kulüplerinden. Ben çok büyük bir kulüpte oynuyorum, çok mutluyum. Ama sonuçta PSV'nin bir teklifi var. İki kulüp konuşacak. Ben çalışmalarıma devam ediyorum, kontratıma saygılı bir şekilde elimden geleni yapıyorum" dedi.

Cenk Ergün, teklifi yeterli bulmadı

Bruma'nın bu sözleri sırasında iStanbul'da bir açıklama yapan Galatsrayalı yönetici cenk Ergün, "Bruma için teklifler bizi tatmin etmedi. İyi teklif gelirse oturur konuşuruz" şeklinde konuştu.

Bruma: Bonservis bedelim ile ilgili baskı yok

Real Sociedad'da oynamanın kendi gelişiminde önemli olduğunu belirten Bruma, "La Liga'da oynamam benim için önemli bir tecrübe oldu. Kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum. En önemli konu güvenle alakalı. O güveni duyarsanız daha fazla gelişebiliyorsunuz. Şu an kendimi daha güvenli hissediyorum. Her maça çıktığımda elimden geleni yaparak kendimi geliştirmeye çalışıyorum." diye konuştu.

Kendisi için ödenen bonservis bedeli ile ilgili konuşan Bruma, "Bu bonservis bedeli ile ilgili üzerimde bir baskı yok. Oynamak istiyorsunuz her oyuncu gibi, böyle bir baskı olabilir ama ödenen bonservisle ilgili üzerimde bir baskı yok. Sol açık oynadığım zaman kendimi daha iyi hissediyorum" ifadelerini kullandı.


Koray Günter'e geçmiş olsun mesajı
 
Koray Günter'in sakatlığı ile ilgili görüşleri sorulan genç isim, "Çok üzüldüm Koray için. Ben de o sakatlığı yaşadım. Yapılması gereken dua ediyorum en hızlı şekilde dönmesi için. O dönemi de atlatıp en iyi şekilde aramıza dönecektir" diyerek sözlerini noktaladı.