Transfer sezonunun bitimine sayılı günler kala, Galatasaray'da tüm gözler Bruma transferine çevrildi. Sarı-kırmızılılar 19 yaşındaki futbolcunun transferinde büyük bir yol katederken, transferde sadece ufak bir pürüzün olduğu ifade edildi.

Oyuncunun kulübü Sporting Lizbon'un, transferi oldu bittiye getirmek istemiyor. Galatasaray, Bruma için 10 milyon Euro'yu 2 sene vadeli ödemeyi teklif ederken, Lizbonlu yöneticiler transferi sonuçlandırmak için bir banka teminatı istiyor.

TERİM ONU BEKLİYOR

Ünal Aysal'dan bir sol açık transferi isteyen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ise Burma transferini dört gözle bekliyor. Spor Toto Süper Lig'de 0-0 biten Eskişehir karşılaşmasının ardından konuyla ilgili basına açıklamlarda bulunan deneyimli çalıştırıcı transferin her an bitebileceğinin sinyallerini verdi.

Terim, "Bruma ile çok uzun zamandır temasımız var. Arkadaşlarımız görüşmeleri sürdürüyor. Neticelendi mi bilmiyorum ama bu hafta her şeyin belli olacağı bir haftaya giriyoruz. Başkan ve profesyonel arkadaşlarımız uğraşıyor" ifadelerini kullanarak transferin yakın olduğunu müjdeledi.

Sporx