Sezon başında büyük çabalar sonucunda 12 milyon Euro'ya alınan ancak sağ diz ön çapraz bağlarının kopması nedeniyle 6 ay sahalardan uzak kalan Bruma ilginç bir motivasyonla yeni sezona hazırlanıyor. Fizikİ açıdan güçsüz olduğu yönündeki eleştirileri boşa çıkarmak için büyük çaba harcayan ve özel program dahilinde çalışan Portekizli, idolü olan Cristiano Ronaldo'nun posterlerine bakarak kendini geliştiriyor.

Bruma, kendisi gibi Sporting Lizbon'dan yetişen Ronaldo'nun Manchester United'a gittiği ilk sezon olan 2003-04'teki çelimsiz haldeki fotoğrafını spor salonunda tam karşısına astı. Bruma'nın motivasyon için 2. fotoğrafı ise yine Ronaldo üzerine ancak bu fotoğraf Real Madrid'deki fizik olarak gelişmiş haline ait.

KAMPA HAZIRLANIYOR

İki fotoğrafa da spor salonunda her günü bakarak çalışan ve hocalarının verdiği programı harfiyen uygulayan 19 yaşındaki hücumcu, idolü Ronaldo gibi olmak için elinden geleni yaptığını her seferinde yakın çevresine tekrarlıyor. Yabancı kontenjanını boşaltmak için G.Antepspor'a kiralanan oyuncunun gelecek sezon özellikle hazırlık kampında teknik direktörünün gözüne girerek yeniden takıma dönmek için özellikle fizik antrenmanlarına ağırlık verdiği öğrenildi.

Vatan