"TERİM 'KENDİNİ SAKATLAMASIN' DEMİŞ"

Genç oyuncuya Türkiye'deki ilk günleri sorulurken Bruma, "Bir zorluk hissetmiyorum. Gelir gelmez takımla çalışmaya başladım. Daha fazla oynamak istiyorum, ancak milli takımda olan hocam Fatih Terim, yardımcılarına bana 'kendimi sakatlama riskini' almamamı söylemelerini tembihlemiş" cevabı ile Terim'in sakatlanmamasını tembihlediğini gösterdi.

"SENİN HOCAN DEĞİLİM, BABANIM"

Fatih Terim ile ilk buluşmasının detaylarını da paylaşan yetenekli krampon, "Fatih Terim ile konuştum. Bana ilk olarak; "Ben senin hocan değilim, babanım" dedi. Sakin olmamı ve bir problem olduğunda ona söylemem gerektiğini, çünkü problemleri çözeceğini ifade etti. Ağzım açık kaldı. Şimdiden onu ikinci bir baba gibi hissediyorum. Bana Jesualdo Ferreira'yı (Spoting'den eski hocası) hatırlatıyor. O da aynı şeyleri söylerdi. Bu iki isim benim için dünyanın en iyi iki hocası durumunda." ifadelerini kullandı.

"EBOUE, FELIPE MELO VE TAFFAREL..."

Takımdaki diğer isimlerin, özellikle de 3 ismin kendisine büyük destek verdiğini söyleyen yıldız adayı, "Takım arkadaşlarım çok iyi insanlar. Hepsi bana fantastik davranıyor. Eboue, Felipe Melo, kaleci antrenörü Taffarel bana çok yardımcı oldu. Diğerleri de desteğini esirgemedi." diye konuştu.

"SNEIJDER VE DROGBA İLE OYNAMAK RÜYA"

Wesley Sneijder ve Didier Drogba ile aynı takımda oynayacak olmasından dolayı gururlu olduğunu belirten Bruma, "İdol oyuncularım ile aynı takımda oynamak bir rüya ve onur. Onların kariyerini takip ettim ve şimdi onlarla oynayacağım. Fantastik bir durum." sözleri ile konuşmasını noktaladı.
Sporx