Galatasaray'a büyük ümitlerle transfer edilen ancak sakatlık ve yabancı sınırlaması nedeniyle bir türlü beklenen performansı gösteremeyen Bruma'nın geleceği belirsizliğini koruyor.

Galatasaray'da gelecek sezon takımda olup olmayacağı netlik kazanmayan Bruma'nın adı son günlerde eski kulübü Sporting Lisbon ile anılıyordu. Genç oyuncu da Portekiz basınına yaptığı kısa açıklamada, olası bir geri dönüşe yeşil ışık yaktı. Bruma yaptığı açıklamada ''Bu yıl Galatasaray ile şampiyon oldum ve güzel, çok özel anlar yaşadım. Yüreğimin takımı ile de şampiyonluk yaşamak harika olurdu'' ifadelerini kullandı.

Bruma'nın menajeri Catio Balde de geçtiğimiz günlerde genç oyuncunun geleceği hakkında, ''Bruma'yı yeniden Sporting'de görmek ilginç bir durum olurdu. Bu konuda şu anda bir şey söyleyemem. Çok olası görmüyorum. Bruma şu anda sessiz. Galatasaray'ın masada bir çok ihtimali var. Bekleyip, göreceğiz'' şeklinde konuşmuştu.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun kendisinden çok şey beklediğini söylediği Bruma konusunda Galatasaray'ın nasıl bir yol izleyeceği ise henüz netlik kazanmadı.