Kupada Tokatspor ile oynanılan karşılaşmada yaşadığı talihsizlik sonucu sezonu kapatan Bruma'nın sakatlanmadan önce Premier Lig'e gitme şansının olduğu öğrenildi.
 
TAM 17 MİLYON EURO!

Elde edilen belgeye göre İngiltere Premier Lig takımlarından Sunderland, Galatasaray'a Bruma'nın yarım sezonluk kiralama bedeli olarak 550 bin Euro önerdi. Asıl önemli olan nokta ise Sunderland'in Portekizli futbolcunun bonservisini almak istemesi. Kırdemir'in verdiği bilgiye göre Sunderland, Bruma'yı 17 milyon Euro'luk sezon sonunda satın alma opsiyonuyla kiralamak istedi. Ancak sarı-kırmızılı ekip bu teklifi reddetti.

İŞTE O BELGE

MANCİNİ İZİN VERMEDİ!

Galatasaray Yönetimi gelen teklif için önce Teknik Direktör Roberto Mancini'den görüş aldı. Başkan Ünal Aysal, hoca ne derse o olur derken İtalyan çalıştırıcının yönetime ''Bruma'nın ilk yarının son maçlarındaki performansından memnunum. Ben Bruma'yı ligin ikinci yarısında daha fazla kullanacağım. Onu kanatlarda düşünüyorum. Gitmesine izin vermeyin'' sözleri sonrası gelen teklif geri çevrildi.

SAKATLIK OLMASAYDI

Elde edilen bilgiye göre Bruma talihsiz sakatlığı yaşamasaydı Sunderland cephesi fiyat artıracaktı. Bu durumda Mancini'nin de ikna edilmesiyle birlikte Portekizli futbolcu ligin ikinci yarısında İngiltere'de oynayabilecekti. Ama Tokatspor karşılaşmasındaki sakatlık tüm planları suya düşürdü.
 
FUTBOLARENA O BELGEYE ULAŞTI

İşte İngiliz ekibinden ilk etapta gelen 550 bin Euro'luk bedel karşılığındaki kiralama teklifinin belgesi.

(FutbolArena)