Galatasaray'da, Sporting Lizbon'dan 10 milyon avro bonservis ile transfer edilen Armindo Tue Na Bangna (Bruma) bekleneni veremedi.

Bu sezon 8'i 11'de olmak üzere 12 maça çıkan 19 yaşındaki genç futbolcu henüz meşin yuvarlağı fileler ile buluşturamadı.

Sosyal medya kanallarından Instagram'daki hesabından bir fotoğraf paylaşan Bruma'yı motive etmek için iş ise Galatasaray taraftarına düştü.

Taraftarlar Bruma'ya uyarılarda bulunurken, bir taraftarın Galatasaray'ı anlatan ve bir teknik adam edasıyla yazdığı metin dikkatlerden kaçmadı.

"Bruma, sana ne anlattığımı dikkatli bir şekilde oku. Gençsin, istediğin gibi yaşayabilirsin fakat oynadığın kulüp için kalbin atmalı, bir tutkun olmalı, bu tutkuyu yansıtmalısın. Beni yanlış anlama, sen çok yetenekli bir oyuncusun ama Galatasaray'a, logosuna, Aslan lakabımıza saygı duy. Burası Türkiye kardeşim, Galatasaray'da oynuyorsan yüzde 100'ünü sahaya yansıtmalısın. Dikkat ettiysen senin yeteneğin veya futboluna bir şey demiyorum, Türkiye'de oynuyorsan, bir de oynadığın takım Galatasaray ise bazı şeylerin dikkatini çekmek istiyorum"



Sporx