Galatasaray'ın transfer listesinin üst sıralarında yer alan genç Portekizli Bruma'ya, davalık olduğu kulübü Sporting Lisbon taraftarları tarafından şok bir tepki gösterildi.

Sporx'te yer alan habere göre; Lisbon'un antrenman sahasına gelen taraftarlar, bir pankartla Bruma'nın kontrat feshetme yaklaşımını protesto etti ve oyuncuyu artık takımda istemediklerini açık bir şekilde gösterdi.

19 yaşındaki genç yeteneğin para için kulübü sattığını ima eden Sporting taraftarları, "Bizimle ya da bize karşı olman farketmez. Senin takımın 'para' olmuş" ifadeleri yazan bir pankart açtı.

Menajerlerinin kontratının feshedilmesi için Tahkim Kurulu'na başvurduğu Bruma son açıklamalarında, "Sporting'e çok şeyler borçlu olduğumu biliyorum, ama gelinen nokta benim hatam değil. İşler artık dönülmez bir noktaya geldi. Geri dönüş imkansız. Artık sakince adaletin bir karar vermesini bekliyorum. Sporting'in davranışlarından sonra, kontratın feshedilmesinden başka çözüm yok" şeklinde konuştu.

Ülkemizde düzenlenen FIFA U20 turnuvasında da parlayan genç oyuncu için Galatasaray ile birlikte Jose Mourinho'nun Chelsea'si de Gorabet girişimlerde bulunuyor.