Sarı-kırmızılı yönetimin gündemdeki teknik adamlarla görüşmelerini yoğun bir şekilde sürdürdüğü; Dick Advocaat, Roberto Mancini, Giovanni Trapattoni ve Marcelo Bielsa’dan biriyle anlaşma sağlayacağı ifade edildi. Bu adaylardan hepsine aynı mesafede olunduğu ve kararın en kısa süre içerisinde verileceği kaydedildi.

Sarı-kırmızılıların, Trapattoni ile 2.5 milyon euro karşılığında anlaştığı öğrenildi. Yönetimin, 74 yaşındaki İtalyan hocayı dün akşam oynanan Rizespor maçına da davet ettiği, ancak başka bir programı olan Trapattoni’nin İstanbul’a gelemediği ifade edildi.

Advocaat ise 3 milyon euroya, “evet” yanıtı verdi. Hollandalı hocanın imzaya hazır olduğu vurgulandı. Arjantinli Bielsa’nın 5 milyon euro istediği, ilk görüşmede 7.5 milyon eurodan kapıyı açan İtalyan Mancini’nin ise 6 milyon euroya kadar düştüğü belirtildi.
Başkan Ünal Aysal yeni hocanın Juventus maçına yetiştirilmesini isterken, sarı-kırmızılı bir yönetici, dört teknik adama da aynı mesafede olduklarını söyledi.

Yeni hocaya yıllık 3 milyon euro ödemeyi kararlaştırdıklarını dile getiren Galatasaraylı idareci, 1-2 gün içinde bu isimlerden biriyle sözleşme yapacaklarını bildirdi.

Bu arada Gerets’le şimdiye kadar herhangi bir temas kurulmadığı ortaya çıktı.