İdmanda durum değerlendirmesi yapan oyuncular, "Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmak bizim geleneğimiz.  Derbideki gibi oynarsak gruptaki ilk galibiyetimizi alırız."

ARTIK ‘GÜNEŞ’ ZAMANI

SPOR Toto Süper Lig'de Türk Telekom Arena'da ağırladığı F.Bahçe'yi Sneijder'in 2 nefis füzesiyle Kadıköy'e uğurlayan G.Saray'da artık tek konsantrasyon Şampiyonlar Ligi... Grupta oynanan ilk 2 maçta alınan 1 puan sonrası oluşan olumsuz hava, Süper Lig'den gelen derbi galibiyetiyle dağılmış durumda. Şimdi ise futbolcular güneşin tamamen kendisini göstermesini bekliyor. Bu da ancak yarın oynanacak olan Dortmund maçıyla gerçekleşebilir.

GÜNDEM DEVLER LİGİ

FUTBOLCULAR durumun farkında. 2 maçta alınan 1 puan Şampiyonlar Ligi'nden çıkma hayalleri kuran sarı-kırmızılıların işini zorlaştırmış durumda. Artık mutlak galibiyet gerekiyor. Ve dünkü idmanın da tek gündemi de buydu futbolcular arasında. Antrenman öncesi kendi aralarında durum değerlendirmesi yapan sarı-kırmızılı oyuncular, şu ifadelerle birbirlerini Dortmund galibiyetine şartladılar:

‘GELENEĞİMİZ SÜRSÜN’

"ŞAMPİYONLAR Ligi'nde gruptan çıkmak artık bizim geleneğimiz. Bunu sürdürmek zorundayız. F.Bahçe'ye karşı oynadığımız gibi oynar, takım olduğumuzu unutmazsak gruptaki ilk galibiyetimizi alırız. Bu galibiyet de bizi grupta iddialı pozisyona tekrar getirir. Derbiden aldığımız galibiyet güzel bir sinerji oluşturdu. Biz bu havayla Dortmund'u da yeneriz."