İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham'ın çalıştırıcısı Sam Allardyce'ın savunmaya istediği 3 isimden birinin Chedjou olduğu ortaya çıktı. Ada basınına yansıyan haberde; Allardyce'ın Aurelien Chedjou, Matija Nastasic ve Michael Ciani'den birinin transfer edilmesi için yönetime rapor sunduğu ortaya çıktı.

Bu 3 oyuncuyu da renklerine bağlayamayan West Ham'ın transferleri 'son haftaya' bırakmasının cezasını çektiği kaydedildi. Bu sezon iddialı bir takım kurmak isteyen ve yeni transferlere yaklaşık 40 milyon euroluk bonservis ödeyen West Ham; Enner Valencia, Cheikhou Kouyaté, Aaron Cresswell ve Alex Song gibi önemli isimleri transfer etmişti.

SUNDERLAND'DEN 4 MİLYON EURO

Chedjou'nun menajeri geçtiğimiz günlerde Sunderland'den bir teklif aldıklarını açıklarken, "Marsilya, Rennes, Dinamo Kiev,Sunderland ve West Ham da onunla ilgilendi" sözlerini kullanmıştı.

Sunderland'in Galatasaray yönetimine 4 milyon euro önerdiği ancak kabul edilmediği bildirildi. Dünya Kupası'nın ardından Chedjou'yu isteyen Sunderland'in sunduğu teklifin değerlendirmeye dahi alınmadığına vurgu yapıldı.