2 Temmuz'da tesislerinde yeni sezonu açan sarı-kırmızılılar'ın ilk durağı İsviçre olacak... Galatasaray, İsviçre'nin Gwatt bölgesinde hazırlıklarına devam edecek. 

Galatasaray sezonun ilk hazırlık maçında 12 Temmuz Salı günü İsviçre'nin Thun takımıyla karşı karşıya gelecek. Sarı-Kırmızılılar, 17 Temmuz'da ise Zürih,  19 Temmuz'da ise Young Boys takımlarıyla prova yapacak. 

Galatasaray, 26 Temmuz Salı günü ise Danimarka'da Aarhus ile karşılaşacak. Sarı-Kırmızılılar, 30 Temmuz Cumartesi ise İngiliz devi Manchester United ile İsveç'in Göteborg kentinde karşı karşıya gelecek. 

Sarı-Kırmızılılar, taraftarıyla yeni sezon öncesinde 6 Ağustos'ta Türk Telekom Arena'da bir araya gelecek. Galatasaray, İspanyol devi Atletico Madrid'i evinde konuk edecek. 

Kamp kadrosuna alınmayanlar olabilir


Tarık Çamdal, Ryan Donk, Salih Dursun gibi isimlerin kamp kadrosunda olmama ihtimali var. Ayrıca Porto'ya transferi gündemde olan Alex Telles de İsviçre'ye gitmeyebilir. 

Alex Telles transferinde ise Porto ile görüşmeler son aşamaya geldi. Sarı-Kırmızılılar, Portekiz deviyle birçok konuda el sıkıştı. Brezilyalı oyuncunun da Porto ile son konuları çözmesi halinde Telles'in yeni durağı Porto olacak.